Galatasaray Ajax Maçı İzle (10 Ocak Cuma)



 
KANAL D 20:30
 

Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Galatasaray, turnuvadaki ilk maçında Hollanda şampiyonu Ajax ile karşılaşacak. İşte detaylar...Kanal D'den canlı olarak yayınlanacak. Maçı kazanan taraf, finale yükselecek. Kaybedenlerin karşılaşacağı üçüncülük mücadelesi bugün, kupanın sahibinin belli olacağı final maçı ise pazar günü oynanacak. Sezon başında Napoli, Porto ve Arsenal'in katıldığı hazırlık turnuvasında Emirates Cup'ı müzesine götüren Sarı-Kırmızılılar, devre arasında da Antalya Cup'ı kazanarak, ikinci yarıya moralli girmek istiyor. Teknik direktör Mancini'nin bu maçta as ve yedek futbolcuları karma halinde sahaya süreceği bildirildi.

Yeni transferleri Alex Telles ve İzzet Hajroviç ile birlikte Drogba, Sneijder, Burak, Selçuk, Melo ve Muslera’lı kadrosuyla Galatasaray, turnuvadaki ilk maçında Hollanda şampiyonu Ajax ile karşılaşacak. Saat 20.30’da başlayacak olan mücadele, Kanal D’den canlı olarak ekrana gelecek....

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'de devre arası hazırlıklarını akşam yaptığı günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm bölgesinde kamp yapan sarı-kırmızılı ekip, günü çift antrenmanla tamamladı. Basına kapalı gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanında takımın iki gruba ayrıldığı bildirildi. İlk grubun, yardımcı antrenörler Attilio Lombardo ve Fausto Salsano yönetiminde taktik pas çalışması, ikinci grubun ise teknik direktör Roberto Mancini ve yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirdiği kaydedildi.Sakatlıkları nedeniyle sabah antrenmanına katılmayan Aurelien Chedjou ve Gökhan Zan'ın tedavilerine başlanırken, Hamit Altıntop'un ise tedavisine devam edildiği bildirildi.

 Öte Yandan Hollanda Devi Ajax Takımının başında bulunan  Frank de Boer ;

 Ara hazırlık döneminde Galatasaray ile hazırlık maçı yapacak olmalarından ötürü çok mutlu olduğunu dile getirdi.Galatasaray'ın etkileyici bir Şampiyonlar Ligi takımı olduğunu belirten De Boer; "Galatasaray'a karşı oynayacağımız maç bence çok ilginç olacak.

 Juventus'u yenerek Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkmaları beni çok şaşırttı. Bu bence üst düzey bir başarı. Elbette bazı sıradaşı kalitede oyuncularının etkisi büyüktür. Wesley Sneijder ve Didier Drogba bu tarz oyuncular. Bizim için ara dönemde böyle bir mücadele yapmak önemli olacak" dedi.

Hollanda basınına konuşan De Boer; "Özel bir turnuvada olsa pazar günü finali oynayan taraf olmak isterim. Ancak, kullanmak görmek istediğim oyuncular var. Galatasaray'a karşı ve sonraki maçta tüm oyuncularıma dakika vermek istiyorum. Her iki maçta da ikinci devreleri farklı takımlarımız oynayacak. Böylece herkes dakika bulup kendini gösterme fırsatını elde etmiş olacak. Kupayı kazanmak güzel olur ama bizim için daha önemli hedefler var" diyerek sözlerini noktaladı. 

 
 
 
 
 
Galatasaray Ajax Maçı İzle (10 Ocak Cuma) Reviewed by Unknown on 1/10/2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Depo Online... © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.