GTA 5 Sonunda Türkiye'de






Türkiye'de büyük haran kitlesi bulunan GTA için yapılan bir anons fuarda bulunan kişileri heyecanlandırdı.Bu duyurular arasında şüphesiz en çok dikkat çeken, GTA 5'in PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yapılan duyurusuydu.
Milyonlarca oyuncunun heyecanla beklediği E3 2014 fuarı, dün itibarıyla başladı ve heyecan verici duyurular arka arkaya geldi. Bu duyurular arasında şüphesiz en çok dikkat çeken, GTA 5'in PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yapılan duyurusuydu. Rockstar Games tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon oyunu, geçtiğimiz yıl PlayStation 3 ve Xbox 360platformları için çıkmış ve kısa sürede 20 milyon satış rakamını geride bırakarak neredeyse kırılmadık rekor bırakmamıştı. Oyuncular, önceki GTA oyunlarında olduğu gibi GTA 5'in de PC'ye çıkmasını bekliyordu, bir sürü söylenti haber geldi ve nihayet resmi duyuru da geldi.


Zaten hatırlarsanız, daha evvel yaptığımız video ve haberlerde de GTA 5'in mutlaka PC ve yeni nesil konsollara geleceğinden söz etmiştik. Çünkü GTA 5'in gerçek görsel potansiyeli, PS3 ve Xbox 360 gibi eski konsollarda mevcut değil. En iyi görsel deneyim için de PC, PS4 ve Xbox One şart. Eh, Rockstar, bu platformlar için sıfırdan oyun yapacağına, henüz görsel potansiyeli tam olarak yansıtılamamış GTA 5'i düzenlemeyi seçecekti, öyle de oldu. GTA 5, sonbahar döneminde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için en iyi görselleriyle raflarda olacak. Bir de video yayınlandı.
GTA 5 Sonunda Türkiye'de Reviewed by Unknown on 6/10/2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Depo Online... © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.