Ninja Kaplumbağalar 2014 izle - Teenage Mutant Ninja Turtles


Ninja Kaplumbağalar 2014 izle - Teenage Mutant Ninja Turtles




Uzaylılar dünyayı istila edince farkında olmadan 4 savaşçı Ninja kaplumbağa yumurtasını bu topraklara bırakırlar. Fakat Ninja'lar büyüyüp, yetenklerini bir bir öğrendikçe uzaylıalra karşı savaşan en önemli güç haline gelecektir. 
Filmin yönetmenliğini Wrath of the Titans (2012), Battle Los Angeles (2011) gibi büyük aksiyon filmlerine imza atmış olan Jonathan Liebesman üstlenirken, senaryo Kevin Eastman ve Peter Laird'ın yarattığı karakterlerin kökenine inme amacını taşıyor. Güzel yıldız Megan Fox ise karşımıza April O'Neil karakterleriyle çıkacak. Maceraları televizyona sıçradıktan sonra 1980'lerin en popüler çizgi kahramanlarından olan Ninja Kaplumbağlar bu yapımla beşinci kez beyazperdeye geliyor.


İmdb Yorumu: Darkness has settled over New York City as Shredder and his evil Foot Clan have an iron grip on everything from the police to the politicians. The future is grim until four unlikely outcast brothers rise from the sewers and discover their destiny as Teenage Mutant Ninja Turtles. The Turtles must work with fearless reporter April O'Neil and her cameraman Vernon Fenwick to save the city and unravel Shredder's diabolical plan.

Ninja Kaplumbağalar 2014 izle - Teenage Mutant Ninja Turtles Reviewed by Unknown on 6/09/2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Depo Online... © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.